Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați produsele noastre. Daca nu sunteți încântați de produsele cumpărate, le puteți returna și vă vom înapoia contravaloarea lor. Pentru aceasta ne puteți contacta la adresa de email office@healthycamel3.com

 Condiții de returnare:

 • Returul trebuie să se realizeze în maxim 14 zile de la data achiziției;
 • Produsele ce urmează a fi returnate trebuie să nu fie folosite, uzate, deteriorate și să fie prezentate în ambalajul original impreună cu documentele însoțitoare ale acestora;
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura;
 • Reglementările OUG nr. 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului nu se adresează persoanelor juridice. 
 • Sunt exceptate de la dreptul de retragere (în condițiile art .16, lit. d,e din OUG nr. 34/2014) produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.

 Modalitate de returnare:

Pasul 1: În momentul în care va hotărâți să returnați un produs, în maxim 14 zile de la data achiziției, este esențial să ne anunțați în scris printr-un mail, care să conțină: numele de pe care s-a făcut comanda, numărul comenzii,  factura și produsul pe care dorești să-l returnezi. 

 1. Înainte de completarea cererii de retur, vă rugăm să vă asigurați că produsele pe care doriți să le returnați se încadrează în condițiile dreptului de retur, menționate mai sus.
 2. După aprobarea cererii de retur, veti fi informat prin e-mail asupra cererii dumneavoastră. Vă rugăm ca în momentul expedierii să menționați pe AWB numărul de retur (numărul primit la completarea sesizării dvs.).
 3. Clientul are obligația de a trimite exact produsul/produsele aprobate prin cererea de retur, împachetate corespunzator pentru a evita degradarea mărfii.
 4. Coletele care nu vor îndeplini condițiile mai sus menționate, vor fi refuzate.
 5. În cazul returnării unui produs care nu se află în aceeași stare în care a fost livrat, Furnizorul va considera returul nevalid si va fi îndreptățit să refuze restituirea prețului produsului/produselor.

Pasul 2: După confirmarea de primire a solicitării, ne puteți returna produsul exclusiv prin curierat rapid agreat de ambele părți, cu ramburs 0 Lei, cu mențiunea ca pe colet să fie menționat numele celui care a plasat comanda.Plata curierului intră în sarcina dvs.

Pasul 3:. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 30 zile de la primirea returului de către vânzător, prin virament bancar în contul IBAN indicat de către client din cererea de retur. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Valoarea obligațiilor bănești ale furnizorului față de clienți nu poate depăși valoarea sumelor încasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

 Pentru retur, singurul cost pe care il vei suporta va fi costul de transport al produsului catre sediul nostru. 

Conditii de retur

 1. In cazul in care se returneaza mai multe produse de acelasi fel (acelasi cod), se poate returna un singur produs desigilat, restul fiind acceptate numai daca sunt sigilate. 
 2. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalaj original, cu toate componentele si accesoriile primite la cumparare, cu etichete intacte si fara a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzura, fara urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate si va fi insotit de factura fiscala.
 3. In cazul in care produsul returnat are ambalajul deteriorat sau incomplet, sau nu este in ambalajul original, este descompletat, nu are etichetele intacte, prezinta urme de folosire, socuri electrice sau interventii neautorizate, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a retine o parte din valoarea returului reprezentand prejudiciile aduse. Valoarea retinuta va fi comunicata ulterior.
 4. Produsul/produsele trebuie impachetate corespunzator in alta cutie (pregatite pentru retur), nu in ambalajul original al produsului.
 5. Ne rezervam dreptul de a refuza returul in cazul repetarii (2 retururi ).
 6. Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision perceput pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii. Acest comision va fi comunicat in baza constatarii estetice si tehnice a produsului returnat.

 Excludere de la retur

 1. Produsul are ambalajul deteriorat sau incomplet sau nu este in ambalajul original.
 2. Produsul este descompletat.
 3. Produsul nu are etichetele intacte.
 4. Produsul prezinta urme de folosire, socuri electrice si/sau interventii neautorizate.
 5. Nu sunt incluse in dreptul de retragere produsele incluse in Comenzi speciale (Comanda speciala reprezinta produs/e comandat/e de Client si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului, dar care poate/pot fi livrat/e pe baza unei comenzi ferme si/sau a platii unui avans, in termenii agreati de parti. De asemenea, tot in cadrul Comenzilor speciale vor fi incluse produsele fabricate conform solicitarilor Clientului, cu caracteristici specifice, produse ce difera de produsele standard din gamele incluse in Site). Furnizorul il va informa pe Client daca unul sau mai multe produse sunt parte a Comenzii speciale).

Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, va rugam sa ne contactați prin email la adresele de email office@healthycamel3.com sau la numarul de telefon 0752.237.403